Favoriete links

[ Start ] [ Contact ] [ Sitemap ] [Zoeken]

 

Odyssee Reisgidsen

Monarchie & Republiek 

Herman Gorter

GroenLinks

Een Ander Nederland

Gepubliceerde artikelen

Dualisme

Zuidelijke Kaukasus

Dinsdagboek

Eerste Kamer

Raad van Europa

Emancipatiemachine

Stappen door de Nieuwe Stad

PSP

Reisverslagen

BMC

 

 

Favoriete Links

Een van mijn favorieten is de informatieve website van de supportersvereniging van Feyenoord, de mooiste voetbalclub van Nederland. Ook niet slecht is deze. En dan is er natuurlijk de officiŽle site van de club.

 

feyenoordseizoenkaart.JPG (248134 bytes)

 

En dan de muziek. Natuurlijk afhankelijk van de muzikale voorkeur. Ik kijk regelmatig even bij de site van Eric Clapton van een Amerikaanse Claptomaan Leuk en informatief. En dat Muddy Waters ook postuum een eigen website heeft is natuurlijk niet meer dan logisch.  De angry young man van rond 1980 is inmiddels al behoorlijk wat ouder, maar zijn muziek en website mogen er nog steeds zijn: Elvis Costello!  Wie eenmaal Ierland heeft horen bezingen door Mary Black in 'Song for Ireland' gaat voor goed door de knieŽn; neem een kijkje op de door een Nederlandse fan verzorgde Unofficial Mary Black Home Page. Veel gedraaid de laatste jaren is Steve Earle. En zo kan ik nog wel even doorgaan...

Een uitgebreid archief van plaatrecensies heeft het Engelse muziekblad Q. Al is mijn favoriete muziekblad het fantastische, eveneens Engelse, Mojo. En voor de blues natuurlijk: Living Blues!

 

kaartjemaryblack.JPG (257151 bytes)

 

Voor liefhebbers van verkiezingsuitslagen, ter land ter zee en in de lucht, is deze site een aanrader. Republikeinen -en monarchisten die waakzaam zijn- nemen een kijkje bij de site van het Nieuw Republikeins Genootschap.  Liefhebbers van linkse en sociale geschiedschrijving komen aan hun trekken bij het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis. En dan is er natuurlijk de best aardige site van GroenLinks

 

groenlinks.JPG (121113 bytes)

 

Tsja, en dan de literatuur... Mijn favoriete schrijvers deden het met ganzenveer of kroontjespen. De vileine Jane Austen en de hartstochtelijke Emily BrontŽ behoren tot de dames waar ik erg gek op ben. Met vele Japanners, want die bezoeken als pelgrims de plekken in Engeland die aan hen herinneren. Ook op internet laten zij zich niet onbetuigd. Kijk hier voor Jane. Veel informatie over de BrŲnte-zussen vind je op deze site.

 

janeausten.JPG (337529 bytes)